Skip to main content

Göteborg Open 2020

20-22 November 2020

Om tävlingen
Göteborg Open riktar sig till ungdomar från 7 år med någon form av funktionsnedsättning. Det är en ungdoms- och rekryteringstävling och du behöver inte ha tävlat tidigare för att vara med.  Här finns en inbjudan till tävlingen som du kan läsa mera om.

Inbjudan

Här kan du ladda ner Inbjudan Göteborg Open 2020.

Göteborg Open Laddar om

 

Då smittspridningen åter ökar i samhället,  känner vi att omsorgen om Våra Barn och Ungdomar måste komma i första hand, vilket innebär att det inte blir något Göteborg Open i år.

År 2021 kommer Göteborg Open att ladda om för att kunna erbjuda alla barn och ungdomar en ny chans att komma till oss i Göteborg för ett nytt event som skall kunna genomföras på sedvanligt sätt.

Vi hade ju varit i kontakt med RF (Riksidrottsförbundet) för att få klarhet i om tävlingen kunde genomföras med tanke på de begränsning som gäller i samband med Covid -19. Slutsatsen var att tävlingen kunde genomföras med de regler som gällt.

Vi har följt läget noga under hösten och då förutsättningarna nu har förändrats med ökad smittspridning under den senaste tiden, har vi fått ta detta beslut att det inte blir någon tävling i år, utan vi kommer igen 19-21 november 2021.

 

Kommittén för

Göteborg Open

Partners
Huvudpartners: