Skip to main content

Kviberg Park Hotel 2022

Som vanligt har Göteborg Open reserverat hela hotellet för Göteborg Opens räkning och ordnat ett rabatterat pris unikt för medverkande vid Göteborg Open:

Hotell inkl. frukost:

Enkelrum:     925 kr/natt
Dubbelrum:  1 105 kr/natt
Trippelrum:   1 280 kr/natt
Fyrbäddsrum   1 490 kr/natt
Fembäddsrum  1 605 kr/natt
Sexbäddsrum  1 705 kr/natt

Bokning av hotell görs direkt till hotellet på telefon: 031-395 11 00 eller mail reception@kvibergparkhotell.se

Rummen kan bokas från den 1 juli, ange bokningskod ”Gopen2022”  OBS! Hotellet måste ha gästernas namn senast den 30 september för att bokningen skall gälla.

Rummen är inspekterade av representanter från Göteborg Open som sett att rummen har bra plats för rullstolar. Alla badrum har dusch med en flexibel duschvägg som svänger åt båda håll. Det finns även rum med s.k. connecting door – en dörr emellan rummen om sällskap med t.ex. följeslagare eller familj önskar att bo ihop men med stängd dörr mellan sig. Då bokar man i så fall två rum (enkel eller dubbel).

För mer information inför besöket: www.kvibergparkhotell.se

Hotellet är fullbokat!! Läs nedan om ett annat alternativ.

Några bilder från Kviberg Park Hotel:

Information gällande hotell

Eftersom hotellet på Prioritet Serneke Arena blev fullbokat redan under första dagen kände vi i kommittén att ytterligare alternativ skulle komma att behövas. Vi har därför gjort ett antal besök på olika närliggande hotell för att kunna säkerställa tillgängligheten för alla våra deltagare.

Vi kan med därför nu rekommendera Quality Hotel Weaver som ligger ca 13 minuters bilväg från tävlingsarenan. Hotellet har stora fina rum med tillräcklig plats för rullstol. Toaletterna är även dem rymliga i de flesta rum, här vill vi rekommendera att man bokar rum med dusch och inte badkar för att ha gott om svängyta. På varje våning finns rum med så kallad Connecting door, vilket innebär att två rum har en dörr emellan sig så man slipper gå ut i korridoren. Dessa rum består av ett dubbelrum och ett 2 – 4 bädds rum och dubbelrummet har ett extra stort och rymligt badrum som även borde fungera för större rullstolar och el-rullstolar. Alla dörrar är breda nog för rullstolar och så gäller även hissarna.
Runt hotellet finns gott om parkeringar både för personbil, bil med parkeringstillstånd och för bussar.

Vi har förhandlat fram ett specialpris för Göteborg Opens deltagare som ger hela 15 % rabatt på ordinarie priser. Bokning ska göras via https://www.nordicchoicehotels.se/

Steg 1: Lägg in hotellets namn Weaver i sökrutan. Skriv datumen samt antal personer i rummet man önskar boka.

Steg 2: Klicka på ”Har du en rabatt – eller bokningskod?” och lägg in koden Goopen22 i rutan som kommer upp.

Steg 3: När koden är inlagd är det bara att trycka på sök och klicka på de alternativ som kommer upp och att Goopen22 är det markerade när man trycker ”välj” på önskad rumskategori för att få rabatten. Koden är giltig för bokning mellan 22-07-17 – 22-11-19

När ni gjort klart er bokning på hemsidan rekommenderar vi att ni ringer till hotellet och klargör era deltagares behov så att alla rum blir till allas belåtenhet.

Hjärtligt välkomna! 

Här är lite bilder från Quailty Hotel Weaver:

Partners
Huvudpartners: